skrevet
-
Shafan
Dette siger Herren:
" ... spørg efter de gamle stier .. "
Jer.6,16
Ingen, der håber på dig, bliver til skamme - Sl 25,3 - andagt
Hans Erik Nissen

I kamp er det vigtigt ikke selv at blive såret. Skulle det ske, er det afgørende, at det ikke sker på legemets mest vitale dele. I den sammenhæng er hovedet afgørende. At kæmpe uden hjelm kan blive katastrofalt.

Det er, hvad en kristen gør, når han har mistet håbet. Da er det sandsynlighedsberegningerne, der tæller. Da regner han ikke med, at der er en Gud på tronen, som intet er umuligt for. Helt anderledes er det med dig, som har sat dit håb til Herren. Ved at gøre det er du blandt dem, der ikke bliver til skamme. Her er ingen undtaget: Sætter du din lid til Herren, er der ikke nogen skam til dig. Da regner du med en, som ikke alene har taget din synd, men også din skam.

Og du skal ikke være bange for, at han svigter dig. Det, som han har taget på sig, kaster han aldrig tilbage på dig. Din skam tog Jesus med sig i graven, og der lod han den blive, da han opstod til liv for dig. Midt i egen nød og elendighed kan du aldrig tænke for stort om Jesus. I evighed skal du lovprise ham for det; men glem nu ikke at sige ham tak allerede nu. Det er med til at bevare dig i det levende håb.

(Andagt af Hans Erik Nissen  - Shafan 07-01-16)


Webmaster, Andreas Michelsen

Forside: www.shafan.dk

skrevet Bibeltekster er hentet fra den autoriserede oversættelse, 
© Det Danske Bibelselskab 1992  og kan læses på BibelenOnline